Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stupid Fear dressing like Mr. Jealousy


Stupid Fear.
I know you're wrong,
I know it too well.
So why do you overpower me,
great Fear?
You look a bit like
Mr. Jealousy,
but I know your true nature.
Stop confusing me with your lies
you moron,
I hate it.
Discusting Fear,
leave me alone
I want to be happy.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 19:32



Bookmark and Share


  JohnSilver
Den här passade ju bara in så jävla bra den här veckan.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel