Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finaste födelsedagskort jag någonsin fått, som mina goa tonåringar skrivit till mig...


De finaste...


\"Du är värd
alla rosor
du får
må du leva i
hundrade år\"

Du är stark

Du är duktig på mycket

Du är omtänksam

Du är värd miljoner

Du är underbar

Du är vacker utanpå

som inuti

Världens bästa mamma

Vi älskar dig för alltid

Tiotusen kramar

från dina älskade

döttrar...





Fri vers av Idun 1
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-09-10 10:41



Bookmark and Share


  Roger VIP
Jag är övertygad om att varenda ord är sant. Grattis på födelsedagen!
2005-09-17

  Mårten
fint skrivet
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1