Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttit elle

Du Kålle vett du
De säger på TV reklamen att de finns nyttiga fetter du


Jaha, mena döm Adas fetta då elle?




Fri vers av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO