Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen jag skrev detta så har det hänt att vissa bankdirektörer blir förföljde hemma och man har gått ut och rått från flera företag att inte använda kläder eller bilar med reklam för dom på....


Knäppt bankgök


Jag tror att snart kommer
Någon att hämnas på ”sin bank”
De skulle inte förvåna mej…

Att man helt enkelt bara ”knäpper”
Sin bankdirektör
Eller ekonomiska kontakt som de kallas ibland

(OCH NU hamnar denna skrift i FRA:s register
Som då renderar i ett besök av Farbror Blå
Dan efter….
Jag har alibi dock
Jag ”satt på poeter.se” hela kvällen
Som alla andra kvällar… ;=) )




Fri vers av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO