Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är skit


att vara trött

jag vill vara trött
slippa remissskrivningen
med som vanligt
kort varsel

jag vill slippa pressen
att vara uppdaterad
att vara bäst
och snabba svar

jag vill känna
erotikens krypande
upp genom benen
hur svällkropparna arbetar

men jag fixar inte
att se familjer gå under
för ett hugskott
från en minister

eller en grisnöjd generaldirektör
slå sig för bröstet
för en genomskådad
lögn

den mannen har lurat mig
på många goda knull




Fri vers av tom boreland
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 22:36

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blåbäret
skittrött alltså...förstår det
2009-03-17

  Roula O
det är inte lätt när allt känns skit *ler*
men du vet att allting ordnar sig till slut, så håller tummarna :)
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland