Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Jag minns dina fingrar slöts runt mitt
Våra dagar tillsammans
Du lekte, jag kollade på OS
Tog dej på pulkan till affären
Hem var de mest nerförsbacke och du fick samsas med kassen
De var så enkelt

När snön for av taket så grät du övar att min bil
Blev förstörd
Hur du nu kunde fatta de, du var inte ens 3
(men bilen ställde jag inte där, då)
Du kanske var över 15 när du satt i mitt knä
Sista gången eller var de senaste
Sommarn rent av

När du var riktigt liten, så sov du på mitt bröst
De finns bilder på det
Och jag minns även om inte du gör det
Pappa och dotter är nåt speciellt
Och de ska vara det

Jag minns att du
Stod kvar och snackade med dina kompisar
Tills du nästan inte kunde hålla dej
När bussen kommit sen
Kom inspringande i full fart
Kastade väskan och in på muggen

Jag minns massor
Vi träffas alltför lite
Och alltför sällan…
Men kärleken finns, kvar...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO