Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte


118 100

”har svar på allt, fråga vad du vill”

säger dom…

Älskar hon?

Eller älskar hon inte…???

”vet ni de med” ????




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 11:44



Bookmark and Share


  Roula O
hihi...men inte dessa frågor, vet du :))))
2009-03-23

    ej medlem längre
De har nog inte svar, så det är vilseledande reklam...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO