Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag anade någon melankolisk snutt. Av den store Povel tror jag. Sedan drev det bara iväg. Vind för våg. Uselt rim i början, men elände som elände. Eller?


Vin och vatten (limerick)


Jag är trött på hela skiten
Släcker ner porslinsbutiken
Med lite pill
Jag låser till
Och traskar hem

Advokaten, ja en rik en
Gilla inte alls kritiken
Han tappa skål
På mig tar kål
Blott sade: Stäm!

Ja, den rikare publiken
Gör mig ofta rätt besviken
Det blir nog svål
Och inte ål
Så där vid fem

Men min lilla vän i viken
Som kör hårt i sjukbutiken
Hon köpte sill
Och sade: Vill!
Lägg på en rem!

Ooooooooooooooooooooo

Det blev inget kvar till tiken
Hon har likväl kvar mimiken
Hon är så god
Behåller mod
Jag älskar dem!




Fri vers av erkki
Läst 546 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki