Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3-1 = 2


Jag hade en gång 3 bröder

Nu är det bara 2

2 är mer än 1

Men det är mindre än 3

Dock finns de förklaringar



Baktalare, rövslickare

Fullblods egoister

Dubbelmoralister

Göre sej inte besvär….

Han uppfyller alla dessa krav

Och en hel del till….



Vi är inte bröder längre

Vi bara kommer, från samma ställe

Och det är jävligt skönt att slippa

Ha med han att göra

Jaaaaaaaaaaaa det känns som mål….




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO