Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirurg-o-ansvar



Han misslyckades på sitt jobb
Han hade ansvar
För en under utbildning
Och missade den kontrollen

Han fick sparken bara sådär
För ansvar, har sina konsekvenser
Ja inte om man är hjärnkirurg
Då kan man tydligen strunta i allt

Så man kan säga att om han varit hjärnkirurg
Så hade han sluppit den neslan
Att få sparken. Kirurger får aldrig sparken
Det finns inte på kartan…

Och fast de har knivar så hugger de inte
Varann i ryggen, de håller varann om ryggen
Även om patienter dör av fulla kirurger
Eller såna som inte gör sitt jobb…




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO