Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte riktigt som det var tänkt att den skulle bli :(


Kärlekens gudinna


Flickan med den Vackraste klänningen du någonsin sett
springer på åkern Hon skrattar och ler det mest underbaraste
leende du någonsin sett. Hon ser ut som en Ängel och man kan
riktigt se Lyckan lysa igenom henne. Inget ont finns ens i närheten
av henne och hon kallas Kärlekens Gudinna

Plötsligt får hon en sten i magen
och mörkret lägger sig över åkern
Hennes lungor går sönder
och hon spyr ut dem tillsammans
med hjärtat
Hon ser hjärtat ligga där och slå
För varje slag så blir hon svagare
Den Vackra Flickan är nu död




Fri vers av Angelina
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-09-10 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina