Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstånden


Solen
Höjer sig över grannhusets taknock
Det är själva förspelet
Väntan på sommarsolståndet
Nån gång i mars så börjar det
För att tillta
När solen tilta
Eller om det är jorden mer

Förstånd
Midsommar stånd
Efterstånd….
Men när solen är som mest effektfull
Så ståndar majstången
Mitt i juni
Så fantastiskt konsekvent




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 02:03



Bookmark and Share


  Epione VIP
Som den ståndaktige tennsoldaten :=)
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO