Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens dans


Månens dans
Som i trans
Lika här som nån annanstans
Vatten i tid
Vatten på glid
Utan vett och sans…

Månens sken
Vita sten
Flyttar vatten bitti och sen
Lysande rund
Frisk och sund
Ylande en hund…
ta dej en fridfull
stund




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO