Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jay walking


Jay walking
And talking
But it is funny
One chooking...
Sometimes




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-04-23 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO