Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tondövas årsstämma


De tondöva har årsstämma
Först kommer Fagge och bräker som en get
Han kan inte hålla samma ton ö h t
DuuuUUU äääÄÄÄrrr deeeNN eeenDDEEE
Bräker han ur sej

Plutte kommer sen och skriker, Carola har sagt att
Han ska sjunga, hon sa inte var, hon menade nog
Inne på muggen, eller i tvättstugan
Muggsångare Plutte Guldstrand, utan guldtand
Och utan guldstrupe

Det hjälper inte med tonfisk här inte….
Grädden skär sig i kylskåpet
Långfilen blir som flänsost
Köttet surnar och korven
Går nästan iväg själv

Sen tar de till orda en efter en
Ton är att ta i
Musikälskare gör er själva en tjänst
Håll er utom hörhåll
Utom örhåll…..




Fri vers av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 20:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gömmer mig och håller för öronen också för säkerhets skull;=)
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO