Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Dagen gryr
flyr alla hinder
ser tiden gå

Allt flyter bara på
som en dimma
det passerar
genom minut
till timme

Ännu en dag
den kom
och snart den går




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 121 gånger
Publicerad 2009-03-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson