Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att...

Har skrikit
länge nog

i
desperation
och klagan
med ett orakel
till svart hål
att fylla

Orkar inte se
dig,
för att inte
bli sedd

Vill inte sträva
efter mål som
blir högre efter varje steg,
man trodde
var det sista.

Mamma...
jag förbittrar mig
över dig,
och
låter dig gå

för att inte,
förbittra min
avbild
av mig




Fri vers av Heiven
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven