Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

inte ditt fel, sa du

mitt eget fel, att jag valde att bli ledsen, sa du

alltid mitt eget fel
vad du än gjorde mot mig,
det lärde du mig




Att du sårat mig

 

 

att du sårat mig
är inte alls ditt problem
så jag gråter tyst

det är ju det du lärt mig:
att du aldrig har ansvar

 




Fri vers av Tina Q
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 14:40



Bookmark and Share


  jörgen g
Tänk att så få väl valda ord kan innehålla så mycket!
2010-01-09

  jordgubben
men vilken känsla du får fram...hemskt. Också hemskt bra.
2009-03-19

  AjBi
Starkt och träffande... de flesta av oss har varit där *ryser*
2009-03-18

  Piann VIP
Igenkännande. Smärtsamt.
2009-03-18

  Bodil Sandberg VIP
Ledsna rader..och kanske lite bittra..och det är gott bitterheten måste ut..så man blir av med den - vill också säga att jag känner igen mig i detta väldigt mycket..ilska och grämelser = smärta= gör j-ligt ont -

starkt!!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q