Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ord inte räcker till


När man älskar så som jag

Om jag älskar
dig lite mer

skulle jag
älska ihjäl dig

Om jag kramade
dig nu

hade du legat
livlös i mina armar

ibland vill jag
älska dig mer
än vad jag kan
mer än vad
jag förmår

Men allt av förmågan
av att kunna visa
är
känslan för dig

hur gör man
när man
älskar så
som jag.




Fri vers av Heiven
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 14:46



Bookmark and Share


  Peppe11
Åhh så vackert, och åhh så fint..
Ensam ställer du frågorna, till någon, och absolut till den som du älskar så..
Glöm aldrig bort känslan du har, glöm aldrig hur tydlig den är.
Glöm inte att skriva till oss, om du hittar svaret på din fråga..
Kram P
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven