Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*




Bakom poesins dörr

 ~~*~~

bakom poesins dörr

lyssnar jag till mjuka toner av musik

väver bonader av lust

smyger ödmjukt på ordens sköra klang

bakom poesins dörr

knackar nostalgins pendel försiktigt fram en tår

för att sedan blåsa bubblor av skratt

ensam i nattlampans ljus

 ~~*~~

 

                                  Epione-09                                     

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:39



Bookmark and Share


  Hans Christian
"för att sedan blåsa bubblor av skratt" underbart !
2009-04-14

    leelee
Ja...nyfiken smyger jag runt och fram och tillbaka till den spännande dörren. Denna text har jag läst 4 ggr nu till exempel.
:-)
Det finns en värme i dessa ord som tilltalar.
2009-04-10

  ~Leonardo~
fint att få en glimt av vad som utspelas bakom denna dörr.
skön harmoni mellan tår och skratt...
2009-04-09

    ej medlem längre
Mysigt att du gläntar lite på din "Poesins dörr" och låter oss kika in.. Det verkar hemtrevligt vid nattlampans sken.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP