Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (Nu ...)



Nu stiger våren

mig åt huvet, jag knoppas

det får vara så




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 16:20



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Trevlig liten fynding
2009-03-18

    ej medlem längre
Vi är fler som knoppas ...
2009-03-18

  Hans Christian
fyndigt ! ler !
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP