Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer förortspoesi...


Goda gamla dar

Tider man aldrig ville hem
Ute sent med en bunt vänner
Snacka om livet, droger och bråk
Om vad som skulle hända sen
Diskutera framtiden
Vissa av oss hade inte ens en
Men det sket man i
Man drömde sig bort
Bland ljusa moln och sommar sol
Dagar som man trodde skulle vara
Lämnat kvar är endast minnen
Så vi byter ut vårt tomma prat
Från den tiden, för
När vi pundar runt idag
Så är det gamla minnesstunder
Som vi snackar om
Alla dem som än finns kvar

Aldrig glömmer vi bort det som var

Gamla goda dar i förorten
Dagar som helt enkelt
Ännu bländar en…




Fri vers av Bellé
Läst 568 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé