Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man tillverkar höljen i aluminium till amerikanske armens kikarsikten, ett halvår innan varje krig så får de en stor beställning. De vet när men inte alltid säkert, var...


Mördarsak i Irak



I Irak
Krigar man med en sak
Från Bolinders gamla fabrik

Den beställdes innan Quait
Den hjälper att döda så straight

Och ”stoppa allt fanatikerna” vet inte om
Att det är där, de kommer från
Och att de skulle kunna göra
Nåt för att det förstöra




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 04:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All vapentillverkning och allt krigande är vansinne och en styggelse.
"Ve dig, Bofors!", som Arne Imsen sade en gång.
Jag instämmer i detta verop.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO