Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro fast


Gud är trofast
Trofast är en hund

Vem är bäst på att visa kärlek

Tillåt mej tvivla…




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 13:54



Bookmark and Share


  LassO
törs man inte tvivla, har man varken tro eller andras förtroende
2009-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Har man inte mött Gud är det svårt att avgöra.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO