Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar värmer inte längre

 

Skogen är kall och avvisande

Sjön är botten frusen sedan år

Stranden är täckt

Av konst

Av blod

Av en sargad kropp

 

Själen sitter på en sten bredvid

Ser hur kroppen

Fysiskt och psykiskt

Misshandlas sönder

 

Solens strålar värmer inte längre




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-18 20:20



Bookmark and Share


    Ronja Helt
Det känns som om texten vill förmedla något som är svårt att förstå om man inte upplevt något liknande. Jag gillade den, den berörde.
2009-04-05

  Svante
Lite undergångsstämning, som en mörk saga. Ödsligt. Hårt och smärtsamt men ändå vackert på något sätt som inte går att förklara.
2009-03-22

  Emi the Visionary
Sant, så sant...
Sargade och sårade möter vi våren ännu en gång.
Gillar denna starkt <3
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel