Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stövlar i Afghanistan


Det är stövlar i Afghanistan
Skitstövlar
Först var de ryssar
Sen Talibaner
Och nu är det mest amerikaner

Men resultatet är detsamma
Död

Och ingen har frågat Afghanerna

De första stövlarna var i plast
Rysk skitplast
Sen kom de talibanska, handgjorda
Nu är de amerikanska
Läderstövlar med trampskydd och stålhätta

Minor, granater
Gevär, kulor
Stridsvagnar stridsfordon
Kanoner, målsökande raketer
Kulsprutor

Men resultatet är detsamma
Död

Och ingen har frågat Afghanerna




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 00:09



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Nej fy, jag tror att afganerna föredrar fred och ro, bra skrivet, viktig text
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO