Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja de finns säkert de som inte gillar och de som inte tål, men jag har lärt mej att de flesta som har saker, kan skämta om det... Om inte annat så för sin egen överlevnads skull...


Galghumor, bara galghumor


Ska du med på vattenskallarnas årsmöte
Ja jättegärna

Ska du med på rullstolsbundnas höjdhopp
Jag hoppar de

Ska du med på de deprimerades stand up contest
Står man ut?

Ska du med på de enbentas löpnings SM
Känns lite träbent väl?

Ska du med på de lastgamlas tyngdlyftstävling
Pallar man för det

Ska du med på stenarbetarnas runskrift tävling
Stenknäppt Rune

Ska du med på marabous firma mästerskap
Choco late, alltid sen…

Ska du med på stammarnas snabbsnackar tävling
Kommerkommerkommerkommerkommer

Så var det araben som började jobba på marabou
När han fick sin första lön så blev han chokla chokla

Och Janne Boklöv som sa ”har du tid en halvtimme
Att snacka i fem minuter”




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-25 21:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
:D Tack!!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO