Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKräckens domino effekt


Han kallades skräcken
Och var känd i hela byn
Men den skräck han spred var mer
Av akademiska art
Inte terror mer skrik

Men på skolan han gick så hade man
Inte gympasalar
(ja inte omklädning och duschar heller)
(men det var 60 tal)

Så man ställde alla bänkar på varann
För att få utrymme
Men skräcken behövde en sak i sin bänk
Som var under…

Så han slet upp locket
Som la ikull bänken ovanpå
Som ramlade mot en annan
Som ramlade mot en annan
Som ramlade mot en annan…
o s v




Fri vers av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO