Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni nån gång träffat, nån som alltid spelar ett spel, där allt "gott" som göras egentligen är själviskt. Alla "tjänster" utnyttjas och berättas ofta om, för andra för att "belysa allt bra" som en sån gör. När (hån) flinet alltid lockar till en smäll...


Fittansikte och brist på självkritik


Tänk att leva som dej och bli rik
På grund av bristen på självkritik
Du är humlan som kan flyga
För att han inte begriper bättre
Med ditt sätt det dryga

Och alla ondskor som ligger och tryckte
Men den heder som vanliga har
Du ingenting ger, du bara tar
Är dumheten ditt enda försvar
Fast du tror annat, bakom ditt fittansikte
Du är helt enkelt inte rikti…

Men det tyder på en väldigt svår
förlossning




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-22 12:43



Bookmark and Share


    MaryMo
Gillar heller inte att fitta används i nedsättande sammanhang... även om det syftar på en svår förlossning... Om kukhuvuden bara kan tänka på sex så måste det väl finnas något annat som kan beskriva den egocentrik och drag av psykopati som så många "spelare" domineras av.
Jag gillar det där om humlan... lite som en dumhumla som inte vet bättre och har tur i sin dumhet tills smällen kommer liksom...

Dumhumla i kombination med något drygt... YES?
2009-04-23

  LassO
Som svar, till Christer: Versen är liksom baserad lite på detta, varför jag inte ser nån möjlighet att förändra den, ett motsvarande ord med "manligt könsorgan" skulle göra allt, "svårare". Själv har jag sett värre saker här så jag hoppas ni överlever detta med...
2009-04-22

  Christer Eriksson
avd. nödrim och hur ser ett fittansikte ut? (undrar om skribeneten ber mig kolla i spegeln).

varför använda kvinnans könsorgan till något fult, jag minns en fantastisk mamma som sa till sin son efter att han sagt "fitta", hon sa: - "använd ditt eget könsorgan som svärord". det kallas uppfostran, hon kommer att lyckas med sin pojke.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO