Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min längtan..

 

 

min längtan

sliter i mig

inifrån

 

sliter i mig 

sönder går jag

inuti

 

jag gråter av trötthet

låt mig bara få vila inatt

jag orkar inte annat

 




Fri vers av micke marin
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 21:38



Bookmark and Share


  Blåbäret
längtan kan verkligen tära...och att få sova bort tid kan vara det enda sköna ibland...
2009-03-21

  korpfjäder
om natten när man inte orkar annat
är vilan en gåva, verkligen!
2009-03-18

  greajt
min längtan tär
och är
det enda som jag känner när
jag är kär

haha nädå... men
bra skrivet
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin