Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjad

 

Ditt sätt

att följa henne med blicken

avslöjar allt

 

ett flyktigt ögonkast

aningen för nonchalant

och din hand

som omedvetet dras

genom ditt ostyriga hår

 

du kan inte kontrollera

ditt leende

och ditt skratt

när hon rör sig

i din närhet

 

Got ya!

 

 




Övriga genrer av Martina_T
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-09-10 16:35



Bookmark and Share


  Propella
Underbart skrivet! *ler stort* Den här texten gör mig glad.
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T