Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna till tio

 

Hon var så jävla förbannad!

Så in i helvete jävla förbannad. Det kändes som om hjärnan kokade och rök som en potatiskastrull. Det dunkade överallt. Framförallt i pannan. Genom rödsprängda ögon såg hon pulsådern lyfta och sänka sig i ögonvrån.

Dunk. Dunk. Dunk.

Fan. Helvete. Knogarna vitnade när hon knöt båda händerna.

Hårt. Hårt. Hårt.

 Ansiktet gjort av sten. Mungiporna neddragna i en elak grimas, ögonen som svarta streck. Håret elektriskt och statiskt. Käkarna hårt ihopbitna. Tänderna gnisslade mot varandra. Räkna till tio.

Helvetes. Jävla. Skit!

Kroppen som en osäkrad handgranat. En tidsinställd bomb redo att explodera.

Tick. Tick. Tick.

Passa dig jävligt noga!

 

 

 

 

 

 

 

(pms)

 

 

 




Övriga genrer av Martina_T
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-09-10 16:41



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Haha. Jag brukar annars morra åt allt som förstärker bilden av att vi kvinnor blir monster och kossor så fort våra hormoner talar. Men det här var riktigt kul.
2005-10-01

  Propella
Ah ytterligare en premenstruell häxa! *vinkar* Strålande fångat, bra flyt och rytmik samt ett extra plus för det lilla skrattet jag fick mig.
2005-09-12

  katastrofromantiker
åååh. vad underbart.
man kan förstå ilskan precis.
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T