Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött trött trött

 

Jäkla vårvinter

somnar 

Inkans text ramlar ur händerna

trampas under grusiga stövlar

 

vaknar till och samlar ihop

Vafan, det här går ju inte

 

trött Trött TRÖTT

 

mossar igen i Stora Mossen

piggnar till i Blackeberg

(får ju fasiken inte missa)

det sägs att de skall öppna spökstationen

men vart skall alla "de där" ta vägen då?

 

går sömngångaraktigt av

strax innan slutstation

 

och vet att vägen hem är mycket lång

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-18 23:20



Bookmark and Share


  korpfjäder
hallå... sundsvall nästa... du kan kliva av där så kommer jag och hämtar - och så får du sova ut här i tystnaden.
2009-03-20

  noname_realmind
Känner även igen tröttheten... har själv varit på väg missa stationer på löpande band, åkt åt fel håll och jösses ja... Dags för VÅR och ny energi! Men hallå - var ÄR våren?!?
2009-03-20

  Carola Zettergren
Den trötteheten var mycket välförmedlad...phuuuu!!!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP