Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer än 10 mot 1 att man förstört människors liv, den dag de börjar hända saker... För varje oskadliggjord bankdirektör har han/hon förstört minst 10 innan....


Swedbank, missbrukarbanken



Snart har jag betalt allt, i alla fall till banken. Jag började med Sparbanken för en massa år sedan, från och till så har jag funderat.på att byta men, de har alltid stupat på nåt lån. De var dock skrattretande från början, 10 000 o s v…

Sen var de huslån, statliga lån byggnadskreditiv… tillsammans uppemot miljonen, man var miljonär åt fel håll liksom.

Men banken har bytt, "lokala sparbanken" med "människor ikring dej som sitter i styrelsen" det är "sparbanken med den inflammerande eken" och det blir "föreningssparbanken" innan det blir "swedbank" som den hetat utomlands i många år...

Men kommer alltid längre ifrån det "lokala", det nära, de som faktiskt betalar för hela kalaset.

Nu har jag betalt allt tillbanken snart, i princip allt, och om 2 månader så kan man gå fri från det där förbannade bankhelvetet… Sparbanken, i olika varianter, i olika konstallationer i mer eller mindre vidriga former.. sparbanken….. ”Swedbank” alltid med vidriga villkor och oskälig ränta… men snart så firar vi, 20 år räcker nog med att ha företag i denna jävla bank…

En missbrukarbank, den missbrukar sina trogna kunders förtroende.. och just Swedbank anses i andra länder vara orsaken till många av dess kriser, de lärde sej inget av 80 talet….
Ja annat än att man kan "knulla de kunder som sitter i skruvstäd"…. Ostraffat…




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO