Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vissa räknas


Man sa ju om mördarna, att de dödat…
Men man räknade inte, vissa
Inte indianer och mexikaner
Troligen inte negrer heller….

USA gör samma sak idag
I Irak
Man räknar bara dödade soldater
De är några 1000, väl så tragiskt

Irakier räknas i 100 000 tal
Kanske närmare miljonen nu
Men som sagt de ”räknas” inte
Så de ”räknas inte”

”Billy the Kid dödade inalles
21 personer, mexikaner och
indianer oräknat”
Världen är sej "lik"




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 20:34



Bookmark and Share


  Roula O
så sant så...riktigt hemskt och grymt...bra skrivet!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO