Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mig

 

vaknade tidigt idag

solen har precis gått upp nu
där ovanför talltopparna
hälsar mig välkommen
retar mina ögon
och talar till mig

solen talar direkt till mig i ett par sekunder

jag vet att det inte är så vanligt
solen har ju några miljarder människor att tala till
hon kanske talar till djuren och växterna också
så att få några sekunder riktade enbart till mig
är nog inte så vanligt

nu värmer hon mig
och jag är lugn igen




Fri vers av micke marin
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-19 06:41



Bookmark and Share


  Blåbäret
härligt värmade inför dagen...en början som någon
2009-03-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Solstråle som glimma
i dagens första timma
gott att förnimma
2009-03-19

  Sofie Viktoria
Skönt :)
2009-03-19

  Maria Natasja
Härligt micke!
2009-03-19

  peter markurth
mycket finsämd
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin