Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frustration över irritationer i livet


...Låt mig (inte) vara

Står still

Försöker fånga
en tanke, som aldrig
tycks vilja
bli berörd
av mig

eller så berör
den mig till
en hög grad
att jag inte står ut
med den




Fri vers av Heiven
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 08:51



Bookmark and Share


  systra
Så klockren! Underbart!!!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven