Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss älska

Låt oss älska varligt
Låt oss älska ömt
Låt oss älska farligt
Låt oss älska det vi drömt

Låt oss älska nattligt
Låt oss älska stumt
Låt oss älska sprattligt
Låt oss älska lugnt

Låt oss älska vågor
Låt oss älska ordet
Låt oss älska lågor
Låt oss älska över bordet

Låt oss älska nakna
Låt oss älska ljudligt
Låt oss älska vakna
Låt oss älska sprudligt

Låt oss älska fumligt
Låt oss älska tafatt'
Låt oss älska rumligt
Låt oss älska fulla i skratt

Låt oss älska andlöst
Låt oss älska varje dag
Låt oss älska handlöst
Låt oss älska, Du och Jag




Fri vers av hawkeye
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text, gillas!
2009-03-19

  Maria Natasja
Men oj vad bra!! Härligt....
Bra rim, skön rytm. Gillar mycket!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye