Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon är du alltid vacker

Ditt leende som lyser upp hela dig, du får hela mig att le
Din kropp i det dunkla ljuset, jag önskar du kunde se vad jag ser
Dina tårar som faller ner för kinderna, jag önskar jag kunde göra allt bra
Dina skratt som så ofta lyser upp rummet, du gör mig så glad
Dina läppar mot mina, du får mig att komma hem
Hela du, ja, hela du är så vacker




Fri vers av Erev
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev