Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker att vinna!!!

Det finns en travhäst som heter
Try to win
Jag lovar
Det är dagens sanning för jag såg honom på travet imorse på tv
ifrån travet igår
För där sprang han längst fram i bästa spår ända tills det gick åt helvete
Han orkade väl inte ända ut, ända fram, så vitt jag förstår
Men skratta gott gjorde jag ändå

När man döper sin travhäst till Try to win ger dig mig dubbla budskap
Det är som om man är optimistisk samtidigt som man är pessimistisk för när han ledde racet som bäst kan jag tänka mig
att ägaren tänkte
Ja, ja, ja
Han försöker att vinna
( try to win )
Kom igen nu då
Men när det sket sig tänkte han väl
Han försökte i alla fall
Nästa gång så vinner han
Hästen som har sitt namn
Try to win ……..

Ken Cassel
19/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-19 14:43



Bookmark and Share


  Lotti
jag skulle döpa min horse till Of Course.
...är det bra?
hehe...
2009-03-19

  Lotti
hahaha texten gjorde mig iktigt gla.....
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel