Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar vår (bild)


mötet med naturens storhet

och kraft

det stora, rena ljuset

i den härliga doften av vår

vinden rör så stilla

löven flyger upp

iskristallen sjunker

kärlekens sång

smeker mitt hjärta

jag känner mig jorden

under mig skaka

sinnet sväva i moln

i stillhetens natur

tankarna vandrar för sig själva

glädjefylld

frigörande process

som öppnar dörrar

kraften är stark inom mig

långsamt bort

jag är ensam med min längtan

efter svalare vindrar.

Nasrin, 19/3-2009




Fri vers av Nasrin
Läst 514 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-19 17:35



Bookmark and Share


  Anna*
En riktig pärla till text! Underbar!
2010-08-22

  aol
vilka känslor som tränger fram så vackert
2009-05-23

  Lejonhjärtas poesi
Härligt skildrat och visst doftar det för den som har sinnligheten och vårliga känslor.
2009-04-13

    headspinn 488
ja denna va så ruskigt bra man rycks med du får en o känna typ allt du skriver såå bra :)
2009-03-29

    ej medlem längre
Du är sååååååååååååå duktig o otroligt skicklig på att beskriva känslor, jag läser o njtuer, tack tack!
2009-03-26

  Losnall
Asfint. Gråter runda tårar.
2009-03-20

  Eaglemountains VIP
Vackra bilder Du målat i längtan efter våren
2009-03-20

  Gunnel André VIP
Du har verkligen fångat fenomenet Vårkänslor. Snyggt!
2009-03-19

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-03-19

  friheten
Vacker
2009-03-19

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin hyllning till den årstid som bryter fram.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin