Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på arbetsförmedlingen


poet

jag sa till handläggaren

att jo jag kunde tänka mig

att omskola mig till poet

nu när jag inte orkade jobba

på Intensiven längre

samhällsnyttigt och lukrativt

ett framtidsyrke

att satsa på

vem vet kan vara värt att pröva




Fri vers (Prosapoesi) av Gisela Nordell
Läst 447 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-19 20:14



Bookmark and Share


  Jack_iX
Absolut, ett framtidsyrke på en sinande arbetsmarknad gäller nya infall!

Så på men baskern, lev på skorpor, soppa, bröd o vatten!
Drick ditt röda vin o vandra o res till olika platser så inspiration infinner sej, stäng sedan in dej i din kammare o skriv, skriv så pennan glöder o låta andra njuta av dina ord!

Både en bra o lite humoristiskt skriven dikt om framtidensyrket Poet!
2009-05-15

  Johan Bergstjärna VIP
Om fler blidde Poeter/Konstnärer/Drop-Outs/EtcEtc ... så skulle kunna skapa en lyckligare värld! : )
2009-05-14

  Marlboroman/Hg VIP
Poesi är väl också att "jobba på intensiven"?
En applåd räcker inte till!
2009-03-21

  Losnall
Något måste man väl bli:) Asfint skrivet!
2009-03-20

  Rockalex
Poesins sanna uttryck

är en bra räddningsplanka

för samhället
2009-03-20

  Cosmic Johanna
Underbart och helt rätt!

bokmärker denna*

framtidsvisioner beröra alltid*


Tror att poetyrket komer att bli efterfrågat.

Det finns en efterfrågan:-)
2009-03-19

  Laijza
En kul tanke...En dammig basker är bättre än ingen basker alls ;-)
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell