Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En g(r)odsaga

Det var den godhjärtade grodan
som mötte den grodhjärtade godan
och hon sa Nu kan man väl få
byta ut ett r eller så
men när sagan om r-en sluta
fick den grodhjärtade grodan två
och den godhjärtade godan fick gå
hem till sig och blev alldeles utan




Fri vers av stenhur VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP