Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringdans



Ringdans
Jag var ringen
Du var dansen
Jag satte mej ner och njöt
Som en Herodes vid Salomes dans
Men ingen halshöggs
Och jag var den som fick lägra dej
Det fick nog inte Herodes
Med Salome

Eller man vet aldrig
”Kungar har aldrig varit nogräknade”
När det gäller sånt
Jag är det
Jag vill ha det bästa
Jag vill ha dej




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 18:26



Bookmark and Share


    lydias barnbarn
lyckliga kvinna som får en sådan kärlekshyllning
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO