Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visdomsord.

Man ska se allt positivt, som att en
uppförsbacke blir nerförsbacke om man vänder sig om.




Övriga genrer av nicco
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco