Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuka hemmetissä se oli joka heitti mustikoita?

Ja, vem fan var det som kastade blåbär?

MIna steg blir bara tyngre mot marken.
Andetagen djupare.

Cigarett efter cigarett.
snart finns det inget mer att grubbla över.

du lär ju dö ändå.

jag skulle nog ändå bli världens sämsta mamma.......




Övriga genrer av nicco
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco