Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love trouble

det är lätt.
säger han medans han rullar den.

det är precis som en vanlig cigarett.
-man luktar inte ens!

han tänder den och drar några väldigt djupa bloss sedan ger han den till henne.

hon gör precis som han.
några djupa bloss.
håller in ett litet tag, vill ju inte börja spy.

han sätter igång lite reagge.
först då fattar hon hur otroligt skönt det är.

baksmällan försvinner.
hon är helt lugn.

börjar bli lite hungrig, hah.

Hon måste snart knata tillbaka till skolan.
helt jävla bäng.

Hon glömmer tiden.
bara ligger med honom i sängen.

tills vettet tar till.
hon går tillbaka till skolan.

ingen märker något.

i'm in heaven.

schhhh ;)




Fri vers av nicco
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 21:19



Bookmark and Share


  tRAsSeL
jag älskar den här,o hur du förmedlar känslan.. du är grym babe <3
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco