Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



förbjuden kärlek.

FÖRBJUDEN KÄRLEK.
flickan smakar på ordet.

armarna är lika röda som de rödaste rosorna.
hon andas knappt.
tårarna väller ut.

ÄR DET SÅHÄR DET SKA VARA!?
skriker hon till sin slitna spegelbild.

förbjuden kärlek.

ingen som tycker om det.
förutom hon. och han.


förbjudet.
spännande.

när de till slut hänger hand i hand. från ett träd. påväg till ett ställe där alla accepterar deras kärlek.

med en liten lapp där det står "förlåt, men kunde inte leva med gömd kärlek"

ma<3




Övriga genrer av nicco
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco