Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-hjärta-kärlek?-hjärta-

Att bestämma om någon annan ska få leva eller inte är aldrig en lätt känsla.

Valet tynger mig.
klarar en människa av att välja bort en tredje gång?





Övriga genrer av nicco
Läst 434 gånger
Publicerad 2009-03-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco