Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt, så vet inte politikerna vad de gör, de är liksom nåt slags "pastöriserad och tetrapaks förpackade" i sina liv. De har ingen aning... om nånting verkar de som.... varje åtgärds orsaker är liksom ett chockartat uppvaknande....


Miljö utan vänlighet men för miljoner


Först så får mackarna ett krav på att skaffa etanolpump

Och den kostnaden ska de själva ta….

Sen så slutar alla, att köpa den ”miljövänliga” E85

Eftersom bensinpriset sjunkit



Så nu står det folk med ”miljövänliga bilar”

Och mackar med investering i ”miljövänligt bränsle”

Men man kör inte på miljövänligt bränsle

Och en stor del av mackarna, har redan lagt ner…


OCH ALLT i MILJÖVÄNLIGHETENS TECKEN....




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO